Wow! Tack!

Alltså jösses, vilken respons vi har fått på blogginlägget jag skrev igår. Det hade jag inte trott! Igår kväll hann hemsidan få omkring 700 besökare, och idag är den siffran över 1600! Helt sjukt. Jag trodde att besöksräknaren fått spader, och börjat räkna sidvisningar istället för enskilda besökare, men när jag suttit och lusläst i loggen har det sett rätt ut. Jag har själv gått in på hemsidan femtioelva gånger, utan räknaren ändrat på sig, och dubbelkollat hur räknaren ska fungera. Varje besökare räknas bara en gång, mellan 00:00 – 23:59.

Vi vill iallafall tacka alla som gratulerat på facebook, privat och här på hemsidan!

8 januari, 2015 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Wow! Tack!”

  1. Nettan:

    Spännande och roliga blogginlägg är alltid roligt att läsa. Glada nyheter sprids snabbt.

  2. Carin:

    🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: