Vilken spännande grej!

Den här dagen började väldigt tungt, med en begravning. Många tårar blev det förstås, och resten av dagen har jag varit helt slut och haft en hemsk huvudvärk. Det var en fin liten begravning, och efteråt åkte jag, lillebror och våra föräldrar hem till min kusin för en fika. Min kusin undrade om inte Lenny och jag ville ha deras gamla bilbarnstol, och det tackade jag såklart ja till! En skötbädd fick jag med mig också. Gissa Lennys förvåning när han kom hem från jobbet och bilbarnstolen stod på köksgolvet…

Hundarna blev förstås nyfikna på vad jag kom hem med, och Rhiva blev helt till sig. Dels luktade nog bilbarnstolen väldigt spännande, och sen undrade hon nog vad man skulle göra med den. På mammas order så tvättade jag själva klädseln direkt, men den får nog åka ett par varv till i tvättmaskinen så småningom för nu har Rhiva lämnat både dregel och päls i den…

23 januari, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: