Thyras utställningsdebut

Idag är det 10 år sedan Thyra, 5 månader gammal, var på sin allra första utställning! Det var på GRK:s Open Show i Linköping, och jag kommer ihåg att Thyra tyckte att alltihopa var jättehäftigt. Så fort vi kom i i ridhuset, vilket också var något nytt för henne, blev hon helt tokig och skällde för att tala om att nu var hon här!

Som valp var Thyra väldigt förtjust i leksaksmöss, såna kattleksaker, och en sån hade vi med oss till utställningen som hon fick hålla i munnen när jag ställde upp henne. Lilla Thyra blev faktiskt 2:a med HP i Puppy I, och slutade sedan som 5:e bästa tikvalp! Ett av priserna vi fick var en påse med levergodisar, något som Thyra aldrig fått smaka förut, så hon klippte hela påsen ur händerna på mig. Det var liksom det godaste hennes nos känt lukten av!

16 januari, 2015 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Thyras utställningsdebut”

  1. Isabelle:

    Lika söt då som nu <3

  2. Gunela:

    Kul att det går att se att hon har samma uttryck nu. Jättesöt som valp OCKSÅ!

  3. Sara, Tosse och Vittra:

    Såå lik Vittra! =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: