Glada hundar med kortare klor

Vilken toppenmåndag det här blev enligt hundarna! Först letade jag reda på klotången, och så fort jag visar upp den och frågar om det är någon som vill klippa klor så står alla tre på kö. Rhiva har dock lite delade känslor om det här med kloklippning, fortfarande! Hon ska alltid vara först och dreglar under tiden vi klipper, men jag börjar jag försöka finklippa så är det svårt att stå still och kroppen blir väldigt tung och rasar till slut ihop i en hög på golvet. Men så fort det är klart, då är hon uppe på benen direkt och ska ha sina godisar!

Lhine brukar vara nummer två att få klorna klippta, och slänger nästan upp tassarna i ansiktet på en. Under tiden jag klipper på framtassarna så sitter hon och ser högfärdig ut samtidigt som hon snarkar, och sedan lägger hon sig självmant på sidan när jag ska klippa på baktassarna. Thyras klor klipps på samma sätt som Lhines, men Thyra ger mig sina tassar väldigt mjukt och lätt.

Efter kloklippningen blev det en deciliters träning var för tjejerna i köket. Alla tre fick träna på att snurra runt med framtassarna ovanpå en Ikea-pall. Thyra och Rhiva dom gick åt sitt höger, medan Lhine trampade på åt vänster. Det är lite roligt det där hur olika dom kan göra, för jag tror inte att jag gjorde något annorlunda liksom. Sen så fick dom träna på ett varsitt trick, med varierad störningsnivå. Rhivas träning var störningsfri, medan Thyra hade störning av Rhiva och Lhine hade störning av både Thyra och Rhiva. Vårat kök är inte så stort, så lite kaos blev det där i slutet när Thyra och Rhiva också ville vara med i Lhines träning…

12 januari, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Glada hundar med kortare klor”

  1. Gunela:

    Känner igen det där – ingen annan ska få uppmärksamheten – JAG vill vara först – göra allt;)
    Älskar våra goldisars (märkligt ord..) tränings-och kontaktvilja!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: