Ett lugnt och skönt nyår

Jag började bli förkyld i måndags kväll, och igår när vi vaknade kände även Lenny sig risig. Som tur var kunde vi ta sovmorgon och hade ingen brådska med något. Det kändes även skönt att vi inte skulle iväg på någon större festlighet, utan bara åka till mina föräldrar för att äta och dricka gott. Jag höll mig till det alkoholfria för att låta kroppen få en chans att kurera sig. Imorgon är det vanlig jobbdag och i helgen väntar två dagar på My Dog.

Hundarna tyckte som vanligt att det var jättekul att få åka till Hälla, och tolvslaget var det ingen av de totalt nio hundarna som märkte något av. De fick varsitt märgben 23.50, så de var fullt upptagna med dom när det brakade loss utanför. Nu sköts det visserligen inte så många raketer precis i närheten, men ett par rejäla smällar blev det.

Idag har hundarna haft en riktigt skön dag, och framförallt Thyra. På eftermiddagen gick jag och mamma bort till en fårhage där mina tre och tre av hennes hundar fick springa lösa och röja. Vi gick där kors och tvärs i närmare en timma och när vi var på väg mot grinden så travade Rhiva bort till den och väntade in oss. Ett tydligt tecken på att hon kände sig nöjd och redo att gå hem igen.

Direkt därefter följde jag och Thyra med när mamma skulle gå en promenad med de andra tre som inte hade fått följa med till hagen. Nu är vi hemma igen, och hundarna ligger utslagna runt omkring oss vid soffan och sover. Thyra har rullat ihop sig bredvid mig och verkar helnöjd med dagens motion, och jag hoppas att dagens urladdning kan ge positivt resultat på lördag.

1 januari, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: