En härlig bild från My Dog

Vad glad jag blev när jag fick se den här bilden! En sansad och kontrollerad Thyra som går på bakbenen istället för att hoppa som hon gör när hon är alldeles för högt uppe i varv. Sen så tycker jag även att bilden visar hur snygg och fräsch kropp Thyra har, 10 1/2 år gammal.

20 januari, 2015 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “En härlig bild från My Dog”

 1. Nettan:

  Thyra är 10½ år UNG.

 2. My och Flocken:

  Jättefin bild!! Å man ä inte äldre än man känner sig..

 3. Ida Björkman:

  Underbar! Thyra var verkligen i guldmode på Afec! Jag är så glad att jag han se Er. AB alla fina framträdanden ni har gjort strålade det lite extra om detta. Lagom taggadeoch inte en som gasar och en som bromsar utan två som kör tillsammans och har kul!<3 så härligt såg det ut!:)

  Och dit har nu kommit för att du inte nöjde dig med att ni var bäst uran ändå tränade på så ni kunde bli bättre! Det tycker jag inspirerande! Finns så många som slutar förbättra sig för att de tycker att de redan är bra eller för att hunden är gammal! Men man kan ju alltid göra bättre och ha roligare!;)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: