Bye, bye januari!

Det känns som att året nyss började, och ändå har det redan hunnit gå en månad. Januari hann knappt börja innan det var dags för årets första tävlingar med Thyra och Lhine. Finalerna i AFEC och AFEC HTM 2014 gick av stapeln på My Dog, och Thyra knep den första kvalplatsen i februari förra året och Lhine hade turen att få en reservplats bara ett par dagar före finalen.

Två bra tävlingsdagar där både Thyra och Lhine skötte sig fint, och njöt av att få en varsin dag med matte helt för sig själva. Thyra, som tog hem vinsten i finalen av AFEC 2013, slutade som god 2:a med 26.80 poäng och cert! På My Dog fick vi även ta emot priset för vinsten av Årets freestylehund 2014!

Jag och Lhine hade oturen att få ett upprop i slutet av vårat program, vilket överröstade musik och kommandon. Det blev inget bra alls, men jag provade att lägga in en protest som gick igenom och vi fick starta om. Den andra starten resulterade i 24.35 poäng, cert och en 4:e placering! Därmed fick Lhine sin första gigantiska rosett.

Här i bloggen berättade jag att jag var gravid, och den lång vägen dit. Nyheten spred sig väldigt snabbt och många blev nyfikna och ville läsa om det, så det blev besöksrekord i bloggen under ett par dagar. Responsen på nyheten och inlägget var helt otrolig! Tack igen för alla gratulationer och kommentarer!

I övrigt har januari varit en lugn månad för hundarna, då jag haft besvär med bäckensmärtor och det inte funkar så bra ihop med mitt jobb. Men nu är jag sjukskriven och kan ta saker i min takt. Några små träningspass har det redan hunnit bli, vilket vi alla fyra tycker är jättekul.

Två Thyrabarn var iväg och tävlade, i lydnad och rallylydnad. Lystra tog sitt första 1:a pris i lydnadsklass III, med klassvinst dessutom, och Malte fick sitt sjunde godkända resultat i avancerad klass i rallylydnad.

31 januari, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: