”Vad gör Rhiva i sängen?!?”

Svaret på den frågan är att hon ligger i sängen och ger oss sovmorgon. Det ska egentligen inte vara några hundar i sängen, men det är det ändå ganska ofta. I veckorna är det bara Thyra som får sova i sovrummet, för hon ligger alltid på sin egna madrass, men på helgmorgnarna är det lugnast att låta allihopa få komma in i sovrummet.

På vardagarna ringer Lennys klocka vid 5-tiden och min en timme senare. När jag går upp får hundarna gå ut på uteplatsen medan jag går på toaletten, och därefter får dom frukost och sedan en halvtimmespromenad. Hundarna tar gärna lite sovmorgon på helgerna, men ibland börjar Lhine och Rhiva grymta och gnissla utanför grinden.

Är det alldeles för tidigt brukar jag säga åt dom att vara tysta och lägga sig, men dom ska ju inte behöva ligga och vara nödiga så när jag vaknar utan att känna mig som en zombie och själv behöver gå på toaletten så släpper jag ut dom på uteplatsen en stund. Efter det så blir det morgonmys! Lhine tränger sig nästan alltid ner bredvid Thyra på hennes madrass, och Rhiva hoppar upp i sängen. Trängs en stund mellan mig och Lenny, och sen kryper hon ner i fotändan och lägger sig med huvudet över mina ben. Sen kan vi ligga kvar i lugn och ro hur länge som helst.

20 december, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: