Störig och duktig

Istället för att bara träna på gräsmattan precis här utanför så tog jag med mig tre nävar torrfoder på en promenad idag, och så stannade jag och hundarna till vid en fotbollsplan för att träna lite. Det fanns inget att binda hundarna vid, utan de två som inte tränade fick ligga lösa. Jag misstänkte att Rhiva skulle ha svårt för det, för hon har nog aldrig legat helt lös medan jag tränat med någon av de andra.

Jag började träna med Lhine, och Rhiva låg kvar ett par minuter innan hon kom studsande. Lhine uppskattade inte det och ville inte bli nersprungen så hon sprang iväg ett par steg och jag tänkte att nu blir det kaos… men Rhiva var inte alls ute efter att terrorisera Lhine, utan hon ville bara få vara med och träna. Hon skuttade in vid min sida och tyckte att nu var det minsann hennes tur att få jobba!

Även om det liksom blev lite fel så kändes det väldigt skönt att det var mig hon ville till och att det var träning som lockade. Rhiva fick dock fortsätta att vänta på sin tur, och resten av Lhines träningstid låg hon duktigt och bara tittade på. När vi tränat klart fick Rhiva några godisbitar, och under tiden som jag tränade med Thyra fick hon ett lite ledigare vänta-kommando och jag struntade i att lägga henne. Hon skötte sig bra, och tassade omkring runt oss eller satt och tittade på.

11 december, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Störig och duktig”

  1. Isabelle:

    Duktiga Rhiva! Ska bli jättekul att följa hennes utveckling också <3

  2. Ida Björkman:

    Härligt att känna att det var du som var mest lockande när det fanns en stor plan att springa på och kompisar att leka med!:)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: