Mycket roligare träning!

Även om det hade varit roligt att visa upp ett nytt program på SM så känner jag mig jättenöjd över mitt beslut att köra det gamla programmet en allra sista gång. De flesta kommer nog köra samma program som de gjort under året, och vi får ju förhoppningsvis visa upp vårat nya program på SM nästa år. Det kommer vara nästa års mål!

Våra små träningspass flyter iallafall på jättebra, och det känns som att Lhine tycker det är kul med lättare träning nu. Hon kan ju nästan hela programmet utantill, och det jag gör nu är att peta lite i positionerna och belöna upp de svårare bitarna. Jag håller även på att nöta in en övergång till freestyle, så att hon inte blir förvirrad på lördag och tycker att jag gör helt fel.

Jag och Thyra håller också på och petar i lite detaljer, men vi får väl se hur det sitter på lördag med tanke på att hon går väldigt mycket på musiken. Går det åt skogen, då är det bara att spela med och låtsas som ingenting…

Lilla Rhiva får också små träningspass, för hon tycker det är fruktansvärt orättvist när Thyra och Lhine fått vara ute och träna. Blicken som jag får av Rhiva då går inte att motstå… Den fröken gör allt i superfart, så frågan är hur mycket jag kommer behöva lära henne för att vi ska kunna sysselsätta oss på tävlingsplanen i närmare 4 minuter. Säger jag ”Snurr” så har hon gjort två snurrar innan jag ens hunnit belöna för den första. Sen så har hon en otroligt rolig stil i allt hon gör, hon tar ju i för kung och fosterland…

9 december, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Mycket roligare träning!”

  1. Zandra, Lova och Lystra:

    Lycka till med båda imorgon! Kommer vara på plats och heja live detta år 😀 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: