KABOOM!

Idag har vi varit hos Lennys föräldrar igen, och ätit mat tillsammans med hans syskon och syskonbarn. När vi var på väg till bilen för att åka hem igen så smällde det till rejält bakom ett av husen. Suck! Jag hann tänka några negativa tankar om hur Rhiva skulle reagera innan jag slängde över Thyra och Lhines koppel till Lenny så att jag kunde koncentrera mig på bara Rhiva.

Hon reagerade såklart på smällen, men hon blev inte rädd! I nån sekund blev hon lite osäker på vad hon skulle göra, men sen tog hon kontakt med mig och då började jag gräva efter godisbiten jag visste låg i fickan. Vilken tur att den låg där, och att jag visste om den! Resten av vägen till bilen gick Rhiva jättefin fot, och när vi var framme fick hon sin godisbit och så lattjade vi lite.

Nu kan jag andas ut lite gällande smällare och raketer tror jag. Det är nog faktiskt jag som får tänka på hur jag reagerar, så att det inte smittar av sig.

27 december, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “KABOOM!”

  1. Malin:

    Det är ju jättesvårt att inte reagera när det smälls raketer. Jag har haft en hund som reagerat men inte varit jätterädd. Det var för ca 5 år sedan jag kommer i håg det även idag för det satt så mycket känslor det var ca 10 dagar innan jul( jag kommer i håg detta för jag var så arg) mitt på ljusa dagen gick jag ganska centralt men de började smälla smällare med pipljud min hund blev jätterädd men kunde iaf fortsätta gå som tur var. Men mattes promenad var helt förstörd då hon var så arg att det smäldes redan då. Tankarna kom, tänk om det var min kompis hund som var betydligt räddare för dessa smällare? Stackars hundar!

Skriv en kommentar

Namn:

Mail:

Hemsida: