I väntan på det nya året…

Usch, jag ser inte fram emot nyår alls i år på grund av alla idioter som inte kan klockan och inte vet vilken dag det är. Jag tycker att jag och Rhiva har kommit jättelångt med träningen sedan hon blev skrämd förra året. Senaste gångerna det har smällt borta på skjutbanan så har hon inte ens lyssnat på skotten. Det vore ju så jävla trist om vi skulle bli tvungna att börja om…

Idag var iallafall mamma snäll och påminde mig om att börja låta hundarna få lyssna på fyrverkeriljud, så nu står klippet ovan och spelar på laptopen som är kopplad till tv:n för att ge bättre ljud. Lenny tycker att det låter som att det är krig här inne, medan Rhiva ligger och sover. Nu låter väl inte tv:n lika mycket som ett riktigt fyrverkeri, men det känns ju skönt att hon inte bryr sig ett dugg om det iallafall. Med ett nytt märgben att smaska på vid tolvslaget och lite musik på det så kanske hon inte bryr sig då heller, och då kan nog jag sluta var så nojig.

26 december, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: