Grattis Marit och Malte!

Förra helgen tävlade Marit och Thyrasonen Malte, LPI LPII RLD N RLD F RLD A Höstglädjens Full Speed Forward rallylydnad båda dagarna på Stockholm hundmässa. Jag visste att dom skulle vara där, men upptagen med SM så glömde jag bort det. Kändes jättetråkigt när jag kom på det, för det hade varit väldigt roligt att träffa Malte igen efter alla år och även få hälsa på Marit som jag aldrig träffat.

Iallafall så gjorde dom två fina rundor i avancerad klass. På lördagen fick de ett godkänt resultat med 98 poäng och kom på 2:a plats! De fick ytterligare ett godkänt resultat på söndagen, med 87 poäng och en 5:e plats! Jättestort grattis!

21 december, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Grattis Marit och Malte!”

  1. Sara, Tosse och Vittra:

    Jag hejade lite snabbt på Malte. Det syns verkligen att han är släkt med Thyra och Vittra!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: