Bye, bye november

November blev helt och hållet Thyras månad. Jag kan väl egentligen inte ens påstå att Lhine och Rhiva fått någon ordentlig träning. Höstmörkret åt upp min energi, och efter NM så var jag helt slut.

Helgen före NM gjorde jag och Thyra två starter i freestyle klass III. Vi provade en nya rekvisita, som inte alls lyfte programmet utan bara ställde till det för stackars Thyra. Under den andra starten gjorde vi som vi brukar, men Thyra var helt klart störd av den första starten. En klassvinst, två cert och två fina poäng till nästa års SM-kvallista blev det ändå.

NM blev en väldigt rörig och jobbig helg, och jag är fortfarande väldigt nöjd över mitt val att tänka långsiktigt och gå in på planen och försöka köra säkert och hjälpa Thyra. I kvalet placerades vi som 3:a och på delad 1:a plats av två av domarna, men den tredje gav oss hela 2 poäng lägre än de andra så vi slutade på en 4:e placering i kvalet. I finalen hade vi ingen chans att klättra, men vi lyckades behålla vår placering och kom 4:a individuellt!

Under november tog Thyrasonen Malte sitt tredje och fjärde godkända resultat i avancerad klass i rallylydnad, och fick titeln RLD A. Lhinedottern Våga gjorde tävlingsdebut tillsammans med sin nya ägare, och tog sitt tredje 1:a pris i lydnadsklass I och fick titeln LPI.

1 december, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Bye, bye november”

  1. Jennie och Lova:

    Grattis till er <3

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: