Stackars Strutis

Usch, nu under kvällen upptäckte jag att Lhine har fått våteksem på svansen. Två stycken dessutom, både på ovansidan och undersidan. Dom är inte jättestora och ser inte så himla ilskna ut, men det känns ju helt värdelöst den här årstiden när det bara är blött, blött, blött.

Jag hoppas vi kan få ordning på det här själva, för med tratten på sig kommer inte Lhine åt att slicka på såren iallafall. Sen har jag försökt klippa ner pälsen i och runtom såren för att det ska bli luftigt. Det var dock inte helt lätt med en vanlig sax, så jag lär nog få ta mer efter hand.

2 november, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Stackars Strutis”

  1. Anna:

    Tvätta med klorhexidinlösning (vanlig från Apoteket) så brukar det läka snabbt!

  2. Carin:

    Usch vad tråkigt! Hoppas det läker fort!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: