Ny almanacka

Det är samma sak varje år. Jag vet att sista månaden i almanackan är september, och jag hinner notera det flera gånger innan den är slut… men ändå så beställer jag inte en ny förrän jag varit utan almanacka ett par dagar och känner mig helt handikappad utan en. Att almanackan börjar i oktober är kanske lite dumt, men det blev så för två år sedan av en särskild anledning.

Nu har jag iallafall beställt en ny, och precis som några tidigare år kommer jag även att få lotta ut en i samarbete med Personlig almanacka. Det blir inte precis just nu, utan ni får helt enkelt hålla lite utkik.

17 oktober, 2014 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Ny almanacka”

 1. Zandra, Lova och Lystra:

  Älskar denna almanacka, fick nyss hem min nya också (den tredje i ordningen). Jag kan dock inte vänta så länge. Utan min bryter vid årsskiftet men behöver den nya redan nu för att planera in nästa års aktiviteter. 😀

 2. Åsa o toktassarna:

  Jag ska hålla utkik, har haft därifrån de senaste fem åren tror jag!

 3. Malin:

  Låter superbra, aldrig köpt från dem så ska definitivt hålla utkik! Vilken storlek ska man ha? (Såg att dem hade några stycken att välja mellan)

 4. Angelica:

  Hur tusan får du in fler bilder på ett och samma omslag? 🙂

 5. Malin:

  Tack för ditt svar! A5 känns lite stort så prövar nog mig fram och börjar med en mellan 😉 Hur utformar du innehållet för att få det så bra som möjligt, moduler, extrasidor m.m? Tips mottages tacksamt!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: