Ensamma i mörkret

Idag är det dags för den första dagen av två på årets sista landslagsträff, hemma hos landslagscoachen. Nathalie och Ayax kommer och plockar upp oss vid 7-tiden, så här ringde klockan redan 05.00 för att hundarna skulle hinna få sin vanliga morgonpromenad på en halvtimme.

Vilken tyst, lugn och skön promenad det blev. Vi var helt ensamma ute. En himla tur hade vi med vädret också, för när klockan ringde så spöregnade det. Inte ens Rhiva ville gå ut när jag öppnade dörren till uteplatsen, men sen när hundarna fått sin frukost hade regnet avtagit och jag blev bara lite blöt om tårna på promenaden.

4 oktober, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: