Dubbla kvalplatser till SM, i år igen!

I helgen var sista tävlingen på kvalperioden till årets SM i freestyle och heelwork to music. Tre starter i varje gren i klass III, så det hade kunnat hända jättemycket på kvallistorna. För Thyras del behövde jag inte vara nervös, eftersom att vi som regerande svenska mästare är direktkvalade, och egentligen inte för Lhines del heller. Det var jag dock fram tills för drygt en vecka sedan, då SHFK gick ut med beskedet att 15 ekipage skulle få starta i HTM:en istället för de tidigare 10 ekipagen. Lhine och jag låg nämligen på just plats nummer 10.

Idag uppdaterades kvallistorna, och Lhine behöll sin 10:e plats! Det känns ju lite kul att hon hade haft en kvalplats även om SHFK inte hade ändrat antalet startande ekipage. För andra året i rad så är både Thyra och Lhine kvalade till SM, och i år blir det att starta med båda två. Lite rörigt kommer det bli, men det får gå.

29 oktober, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Dubbla kvalplatser till SM, i år igen!”

  1. Johanna:

    grattis, vad spännande! 🙂

  2. Zandra, Lova och Lystra:

    Grattis! Grymt bra gjort att ta sig till SM i två grenar med två olika individer. Kommer vara på plats för att heja och titta på er. 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: