Grattis Zandra och Lystra, Marit och Malte!


Lystra, HTMI LPI LPII RLD N RLD F RLD A RLD M SE VCH Höstglädjens Stjärnlyster.

Idag har Zandra och Thyradottern Lystra, HTMI LPI LPII RLD N RLD F RLD A RLD M SE VCH Höstglädjens Stjärnlyster varit och tävlat rallylydnad, och stod som vinnare i mästarklass med ett godkänt resultat på 99 poäng! Grattis!

Marit och Thyrasonen Malte, LPI LPII RLD N RLD F Höstglädjens Full Speed Forward har också varit och tävlat rallylydnad idag. Även de stod som vinnare, fast i avancerad klass, med ett godkänt resultat på 97 poäng! De har nu två godkända resultat i avancerad klass, då jag såg på SBK-tävling att de gjorde debut för två veckor sedan och fick ett godkänt resultat på 85 poäng! Grattis, och grattis i efterskott!

27 september, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Grattis Zandra och Lystra, Marit och Malte!”

  1. Ingrid grundström:

    Stort Grattis 😀

  2. Zandra, Lova och Lystra:

    Tack så mycket från mig och Lystra 😀 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: