Grattis Zandra och Lystra!

Under april förra året debuterade Zandra och Thyradottern Lystra, HTMI LPI LPII RLD N RLD F RLD A RLD M Höstglädjens Stjärnlyster i mästarklass i rallylydnad, och kvalade till förra årets rallylydnads-SM, där de kom på 5:e plats.

De kvalade till rallylydnads-SM även i år, och idag var det dags för kvalomgången! Jag kollade resultatlistan på SBK-tävling ett par gånger under dagen och när alla resultat hade kommit in var det lite nervöst att bläddra igenom listan. Det blev inte mindre nervöst när jag såg att de kommit på en delad 19:e plats. 20 ekipage skulle gå till final, och när jag räknade blev det 21 ekipage totalt. Hade de gått till final eller inte?!?

Jag ville inte riskera att ge Zandra en dålig känsla genom att fråga, så jag fick snällt sitta och vänta på att hon skulle uppdatera omvärlden på Facebook… och de hade gått vidare till morgondagens final! Tjoho, vad roligt!

Jättestort grattis, och lycka till imorgon!

20 september, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Grattis Zandra och Lystra!”

  1. Zandra, Lova och Lystra:

    Tack för grattis och lycka till! Filmer från båda rundorna kommer, tror du kommer bli stolt över Thyras lilla barn, hon hade så himla trevlig attityd under båda dessa banor och hon fick mycket snälla kommentarer över det. 🙂

  2. Elin:

    hoppa på uppdatering av bloggen och ett försenat Grattis till bra placeringar i Rallylydnad med Sandras hund godenretrivern Lystra

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: