Full fart hos Höstglädjens


Mammas Igor, SE VCH Höstglädjens Sir Bors och
Lhine, FDI HTMI HTMII HTMIII RLD A SE HTMCH SE LCH Höstglädjens Dreamline.

Idag var det dags att åka ut till Hälla och hämta hundmat, och den här gången fick jag med mig Lenny. Tanken var att vi skulle passa på och gå en promenad i en tom fårhage efter att vi varit och hämtat maten, men när mamma började prata om ormar så var det kört. Lenny tänkte inte sätta sin fot i den hagen, och jag kände själv att det vore himla typiskt om någon av hundarna skulle bli ormbiten bara för att mamma nämnde det ordet.

Istället blev det att släppa hundarna i trädgården så att de fick röja en stund. Alla tre for som stollar tillsammans med mammas hundar, och idag fick Rhiva fart på Igor. Dom har haft jättekul ihop förut, men sen var det en period där han av någon anledning inte tyckte att hon var så himla rolig. Idag fann dom som sagt varandra igen och drog ett par varv tillsammans.

Under pauserna blev det äppelkalas, och Lenny var snäll och plockade ner äpplen åt hundarna eftersom att det inte fanns några inom räckhåll. Vi åkte sedan hem lagom till att mamma skulle ha en liten valpträff för valparna efter Igor och Thyras dotter Silla, LPI Höstglädjens Quicksilver. En av valpköparna hade redan hunnit komma och stod utanför grinden så jag var beredd på att Rhiva skulle skynda sig ut genom grinden och vilja hälsa, men hon var så trött och nöjd att hon inte ens tittade åt dom utan började gå direkt mot våran bil.

5 september, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: