Föreläsning på Dog & People

Några dagar efter min och Thyras träff med Eva på Dog & People så ringde mamma och undrade om jag trodde att det som jag och Eva pratat om kunde vara intressant för Höstglädjens valpköpare. Det tyckte jag absolut, och idag hade Eva en föreläsning för ett helt gäng från Höstglädjens. Det blev många skratt, men även en hel del allvar.

För mig blev det en del repetitioner, men det var också det jag hade hoppats på för att bli påmind om det som Eva redan berättat för mig. Det blev även mycket nytt, eftersom dagens föreläsning inte bara var riktad mot tävling. Jag är jätteglad att jag gick på föreläsningen, och jag tror att alla som var där fick sig några tankeställare. Inte bara som hundägare, utan även privat så att säga.

10 september, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Föreläsning på Dog & People”

  1. Pia:

    Kloka Eva!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: