1 år sedan landslagsdebuten

Idag är det 1 år sedan jag och Thyra var med och representerade Sverige på freestyle-EM. Det känns faktiskt lite konstigt att vi gjorde vår landslagsdebut för bara 1 år sedan, för vi har ju varit med om så mycket sedan dess.

På EM var allt väldigt nervöst, men vi lyckades ändå komma på placering 21/49. Därefter väntade NM där Thyra och jag gick vidare till final och tog NM-silver! Drygt en månad senare var det dags för SM, och efter att gjort en av våra bästa starter stod vi som svenska mästare i freestyle 2013!

SM-vinsten gjorde även att vi kvalificerade till den internationella freestylefinalen på Cruft’s i början av mars, men innan dess skulle vi starta på finalen i Agria Freestyle Elite Challenge. Vi hade otur med musiken, och fick göra två omstarter, men vi lyckades hålla ihop och blev AFEC-vinnare 2013!

I mars åkte vi till England, och tack vare mammas valpköpare Marita och Emma blev det en jättetrevlig resa. Inför tävlingen försökte jag att inte ha några förväntningar alls, med tanke på namnen på startlistan, men Thyra och jag fick poäng som kändes helt otroliga och lyckades klämma oss in på 4:e plats!

Förutom EM, NM, SM, AFEC och Cruft’s så har vi ju även hunnit med att delta på VM också. Vi gick vidare till final, enda svenska ekipaget, och slutade som de 9:e bästa freestyleekipaget i världen! Thyra kan även stolt presentera sig som den bästa 10-åriga freestylehunden i världen.

Som sagt, det är lite svårt att förstå att det bara har gått 1 år…

29 september, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “1 år sedan landslagsdebuten”

  1. Anna-Lena:

    Och ett NM till inom kort … 😉
    Galet imponerande!!

  2. Linda:

    Ni är så grymt duktiga!! En förebild för mig som är ny inom träning med hund!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: