Vad är väl ett SM?

Jag har funderat fram och tillbaka, flera gånger, och för ett litet tag sedan så bestämde jag mig till slut. Mamma har flera gånger frågat om inte hon kan få låna Lhine och ta en tredje och sista kull på henne, och nu sist så bad hon i princip på sina bara knän. Tidigare har det varit ett kanske, beroende på när Lhine tänkt löpa och om det skulle krocka så att vi får stå över SM i år igen.

Efter helgens tävling, när Lhine bytte ut 23.75 poäng mot 25.40 poäng, klättrade hon upp till 7:e plats på kvallistan, men jag hade ju redan bestämt mig. Mamma kommer att få låna Lhine, så vid nästa löp som borde dra igång i september/oktober blir det parning om Lhine vill.

28 augusti, 2014 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Vad är väl ett SM?”

 1. Annica:

  Så roligt att det blir en kull valpar på Lhine.
  Lycka till när det är dags
  Annica

 2. Carin, Cosmos & Joker:

  Spännande 😉

 3. Elin:

  Finaste Lhine!

 4. Nina:

  Vad kul

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: