Thyra är redo!

För att Thyra ska få komma in i Finland krävs det, förutom att hon är rabiesvaccinerad, avmaskning mot dvärgbandmask, så idag har jag, Ida och Nathalie varit hos Djurdoktorn och avmaskat hundarna. Efteråt passade Nathalie och jag på att träna en stund med hundarna på Stångebrofältet. Vädret helt perfekt, lite halvmulet och inte för varmt, och det blev ett riktigt trevligt träningspass.

Både Thyra och Ayax jobbade på fint, och kändes glada men avslappnade. Det känns faktiskt som att det här med att leverera belöningarna på ett lugnare sätt har gett resultat, för Thyra var inte alls så het som hon kan vara. Efter träningen fick Thyra och Ayax rejsa loss, och då tog dom ut allt på en gång och flippade ur totalt. Ayax jagade efter Thyra, och båda två skällde som idioter.

1 augusti, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: