På väg mot Finland!

Färjan lämnade Stockholm för drygt en timme sedan, och just nu slappar vi i hytten. Thyra och Ayax vilar i sina burar och Monster i en av sängarna. Jag och Nathalie tog med burarna upp så att vi kan känna oss lugna sen när vi går ner och äter. Thyra kan nog tänka sig att vanka omkring och börja skälla, men i buren tror jag hon kommer känna sig lugnare.

Resan upp till färjan gick bra, och när vi var framme så fortsatte vi ut på Lidingö för att gå en sväng med hundarna och så fick de ta sig ett litet dopp. Hundarna hade nog gärna badat mer, men vi hade ju ingen aning om hur det var med algblomning och så.

4 augusti, 2014 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “På väg mot Finland!”

 1. Annica:

  Så roligt att föla er på facebook.
  Lycka till med allt.
  Annica

 2. Zandra, Lova & Lystra:

  Heja Thyra och dig! 😀

 3. Linda:

  Lycka till!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: