Nervöst!

Usch och fy, jag har gått och varit nervös inför imorgon nästan hela dagen. Det har ju känts lite onödigt, och gör mig dessutom nervös över hur jag kommer må imorgon. Det som spökar mest i mitt huvud är hur Thyra kommer vara, nu när hon laddat i två dagar. Risken är ju väldigt stor att hon kommer vara superspeedad och ha nära till skall.

Fast vi brukar ju kunna ta oss igenom programmet skapligt ändå, och det brukar kännas värre än det ser ut. Bara att ta sig till VM är ju väldigt stort, så vi får försöka att njuta av våra tre minuter i ringen hur det än går, och jag vet att jag iallafall kommer ha en väldigt glad hund med mig i ringen. Thyra kommer ju inte stå still och göra ingenting, utan kanske göra lite för mycket alldeles för fort istället. Hellre det faktiskt, än en hund som står stilla och inte vill vara med.

För min del så känner jag även att heelworklaget satte lite press på oss andra, för det gick väldigt bra för dom idag. Jag ska försöka att radera dom tankarna imorgon, men de tog iallafall lag-silver, fick ett ekipage i final som slutade på 7:e plats och de övriga hamnade på 11:e, 13:e och 14:e plats om jag inte minns fel. Grymt bra jobbat!

6 augusti, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: