Bara två dagar kvar…

Nu är det bara två dagar kvar innan jag och Thyra påbörjar resan mot VM. På måndag vid 11-tiden blir vi upplockade av våra lagkamrater Ida och Nathalie för vidare färd mot Stockholm. Vi åker i väldigt god tid, så vi hinner äta och gå en sväng med hundarna innan färjan går 17.00. På tisdag blir det träning och på onsdag hejar vi fram det svenska laget i heelwork to music. Sen, på torsdag, är det dags för oss!

Just nu känner jag mig rätt så lugn inför resan, och att hundarna får vara med i hytten på färjan är en stor lättnad. Jag känner mig inte särskilt nervös för själva tävlandet heller, men det vet jag ju att jag kommer bli senast på torsdag. Nervös behöver jag ju dessutom vara, så att jag inte tar det för lätt.

Gällande poäng, placering, final och så vidare så försöker jag tänka likadant som inför Cruft’s, och har egentligen inga större förväntningar alls. Visst, vi tog NM-silver och SM-guld, men det är inget som jag går runt och skriker om, så även om det finns dom som kanske har vissa förväntningar på oss så känner jag ingen som helst press på att vi ska prestera ditten eller datten, och det känns bara så skönt!

VM är en helt ny tävling, precis som vilken tävling som helst. Kanske inte riktigt, men det är iallafall så jag tänker. Det är nya domare, nya program och det kan gå precis hur som helst. Det enda vi kan göra är att gå in och försöka göra vårat bästa. Fokusera och vara här och nu.

2 augusti, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: