Sitta-i-bilenvecka

Den här veckan har hundarna fått följa med i bilen medan jag jobbat, förutom i måndags då jag jobbade inne i stan och hade bilen parkerad ute på gatan. Sedan i tisdags har det sett ut som att det kunna bli åska, och då har jag dom hellre i bilen än ensamma hemma. För hundarna spelar det säkert ingen roll, utan det har mest varit för min egen skull eftersom att jag är väldigt åskrädd.

Idag var det dessutom mer praktiskt att ha med dom i bilen, då jag jobbade två pass och kunde gå en sväng med dom emellan. Nu när jag äntligen har grindar i bilen så behöver jag inte fundera över vad det kommer bli för temperatur ute heller, så länge det inte är strålande sol såklart.

Nu är det äntligen helg, och de kommande två veckorna slipper dom följa med i bilen. Det är som tur är egentligen bara en till två dagar var tredje vecka, när Lenny jobbar dag, som de måste ligga i bilen och jag håller tummarna för att det inte ska vara för varmt/kallt.

5 juni, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: