Nytt tänk i Thyras träning

Jag tycker det är svårt att komma på vad jag ska träna med Thyra, även om vi såklart har några delar i programmet som kan förbättras. Flera av dom delarna kräver dock ett par extra ögon eller en spegel, och de andra som vi kan jobba med själva kan vi ju inte träna på varenda dag.

Idag när vi var ute och tränade så tänkte jag på ett helt annat sätt, nämligen hur hennes kropp arbetar i olika rörelser. Exempelvis så går hon i sidleds åt höger i programmet, och det är klart att hon blir ojämnt musklad om hon alltid bara rör sig så åt ett håll, så idag började vi lära in det åt andra hållet. Det var jättesvårt både för mig och Thyra, men roligt eftersom att jag tänkte mer på hur hon arbetade med kroppen istället för vägen mot en färdig rörelse.

Det blev även träning för ryggen, och så påbörjade vi ett nytt trick där hon får jobba med frambenen. Thyra var helt slut efteråt, men tyckte att det var jättekul att få pyssla med lite nya saker!

16 juni, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: