Nya leksaker

Det är sällan jag köper leksaker till hundarna, men idag när jag var på Maxi kunde jag inte låta bli trots att jag visste att Lenny skulle sucka över det. Hundarna har redan en sisådär femtioelvatusen leksaker enligt honom. Riktigt så många har dom ju inte, och de flesta ligger i en IKEA-möbel i hallen. Ibland byter jag ut de leksakerna som ligger framme, och hundarna blir lika glada varje gång de får ”nya”.

Idag kunde jag som sagt inte låta bli, trots att det i en garderob finns helt nya och oanvända leksaker som hundarna vunnit på tävlingar. Det var den gröna pip-hunden som fångade mitt intresse först, och sen låg de andra precis intill. Alla tre hade nedsatt pris. Även om leksakerna är tänkta som belöning så kände jag mig tvungen att köpa tre, och det blev inte så himla dyrt. 29:-, 25:- och 19:- kostade de.

Lennys första kommentar var inte helt oväntat ”Ska du slänga några av de gamla nu då?”. Men nej, här ska inte slängas. De nya leksakerna får följa med på helgens apporteringskurs, så att jag blir lite bättre än bäst i Rhivas ögon.

27 juni, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Nya leksaker”

  1. Caroline o. Lukas:

    Jag kunde också gärna köpa leksaker till Lukas förr. Fastän han inte alls är särskilt leksugen förrutom med sin enda favorit, the one and only IKEA-igelkotten 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: