Midsommar på landet

Tidigt i förmiddags åkte vi ner till Lennys föräldrars sommarställe i Hannäs. Med alla kompostgaller vi kunde hitta här hemma satte vi upp en hage till hundarna att vara i, precis intill uteplatsen. Det blev en större hage än vad jag hade föreställt mig, och hundarna verkade inte alls för missnöjda med att vara instängda där. Det gick bra både att busa och kissa i den, och det känns ju som ett gott betyg.

Vädret har inte varit så himla roligt, utan kallt och blåsigt, men fika, sillmiddag och efterrätt blev det på uteplatsen iallafall. Kvällens grillning fick bli en fuskvariant i ugnen istället, för ingen hade någon lust att sitta ute. Jag som tog med korta shorts, bikini och badlakan. Hundarna hade även blivit lovade att vi skulle åka och bada, men det får det bli imorgon istället om det är bättre väder då.

Nu under kvällen har vi suttit i köket och spelat kort, och hundarna har fått vara i hallen och uppe på övervåningen. Thyra och Lhine har legat precis vid kompostgallret där de kunde ha koll på oss, medan Rhiva valde att tassa upp på den tysta och lugna övervåningen.

Trots att hundarna bara fått ett par korta rastrundor så är dom väldigt trötta nu. Thyra ligger ihoprullad i fotändan av Lennys säng, Rhiva ligger utsträckt bredvid mig och Lhine ligger och sover på golvet mellan sängarna.

20 juni, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: