En liten Cruft’s-present

I vintras hade jag en tävling i samarbeta med Popix, och i utbyte skulle jag få ett halsband. Efter NM så var tanken ett halsband med ”NM-silver -13” i silverbrodyr, men sen efter SM ändrades den tanken till ”NM-silver -13   SM-guld -13” i silver- och guldbrodyr. Som tur var så glömde jag helt bort att beställa ett halsband, och när jag väl kom på det igen hade vi hunnit vara på Cruft’s också.

Det blev en del velande om vilka färger halsbandet skulle ha. Först så var jag inne på grönt foder, rosa band och grön brodyr, men just då var det rosa bandet slut. Efter att funderat några dagar till kom jag på det självklara valet! Grönt foder, gult band och grön text – samma färger som i rosetten! Det är ju inte Thyras färger egentligen, men det kändes ändå helt rätt.

Idag låg ett litet paket innanför dörren när jag och hundarna kom in efter en liten promenad, eller rättare sagt två paket. I det ena visste jag vad det skulle vara, då det var adresserat till Thyra Kagevik, men vad det andra var hade jag ingen aning om. Det blev en väldigt glad överraskning när jag insåg att det var halsbandet, och det blev bara så himla snyggt!

9 juni, 2014 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “En liten Cruft’s-present”

 1. Emma Silla o Lucy:

  Snyggt!! Men vad var det i Thyras paket då?! 🙂

 2. Anna @ Rocktassar:

  Så galet snyggt!

 3. Elaine:

  Det skulle vara så roligt att skaffa såna där custom made halsband till hundarna, men jag har sån otacksam ras… halsbanden syns ju inte i all päls runt kragen. :/

 4. Sandra:

  Så roligt att ni är nöjda!
  Tack för kanonfina bilder där Thyra verkligen visar upp halsbandet på bästa vis 🙂

 5. Elin o Olle:

  så himla snyggt 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: