Bye, bye maj

Det blev inte så mycket tävlande för oss under maj, men jag och Rhiva började iallafall månaden med en inofficiell utställning och en inofficiell start i lydnadsklass I. Vi fick en bra koll på hur långt vi kommit i lydnaden, och i utställningsringen blev Rhiva BIR och BIG-2 med en kanonfin kritik!

I mitten av maj gjorde jag och Thyra två starter i freestyleklass III. Första dagen var allt mest kaos, men andra dagen gick det bättre. Thyra fick cert nummer 29 och 30, och vann klassen den andra dagen. Vi fick även besked om att vi blivit uttagna som ordinarie inför VM i Finland!

Det blev ett helt gäng med fina resultat för Thyras och Lhines barn under maj. Thyradottern Lystra fick två godkända resultat i rallylydnad, och med 95 och 99 poäng blev det två vinster i mästarklass. Hon gjorde även två starter i heelwork to music klass I, och tog HTMI på första starten och slog till med en vinst och ytterligare en uppflyttning på andra starten med 27.10 poäng!

Thyrasonen Malte gjorde tre starter i rallylydnad, och tog RLD N på den första. Därefter gjorde han två starter till i nybörjarklass med godkända resultat och en klassvinst. Han debuterade även i heelwork to music klass I, och fick två uppflyttningspoäng! Thyradottern Ezra tävlade lydnad och vann klass III med sitt tredje 1:a pris och tog LPIII!

Lhinedottern Lilo fick två godkända resultat i rallylydnad, vann avancerad klass båda gångerna och tog RLD A! Lhinedottern Toya var på två inofficiella utställningar och blev BIR-valp på båda två och slutade som BIS-5 på den ena!

4 juni, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: