Regn och rusk


Mys i soffan framför tv:n tillsammans med Lhine.

Det är ju tur att jag inte har hängt undan vinterjackan än, för idag behövdes den på promenaden. När vi gick förbi min bil passade jag även på att hämta mina vantar. Det duggregnade, det blåste halv storm, det regnade lite mer… Inget skönt väder alls, fast det kunde helt klart varit värre.

7 maj, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Regn och rusk”

  1. Sandra:

    Ja asso man ska ju inte klaga egentligen, men de har ju varit så skönt med solsken! :O

  2. Elaine:

    Javisst längtar man till riktigt vårvärme nu..! Nära frost varje morgon fortfarande här också.
    Lillan har fått sitt namn, Faldarello First Lady, men har inte bestämt än om hon blir kvar hos mig. Ska ögonlysa henne först o främst.. Men det är svårt att inte bara tänka med hjärtat en sån här gång, för det har hon då stulit.. 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: