Freestyletävling på Storfors HK

Dagens tävling finns det inte jättemycket att säga om. Med ett tävlingsuppehåll sedan Cruft’s i början av mars, och lite skendräktighet på det, så misstänkte jag att Thyra skulle vara väldigt speedad. De första sekunderna började bra, men sen varvade Thyra upp mer och mer genom nästan hela programmet. Hon slarvade, tjuvade och skällde tre gånger.

Resultatet blev inget att skryta med direkt, men 24.65 poäng fick vi iallafall och det räckte till cert. Det delades inte ut certrosetter till championhundarna, men vi fick en söt liten uppflyttningsrosett istället.

17 maj, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: