Ögat läker fint

Idag är det åtta dagar sedan Thyra opererades, och förra lördagen började ögat rinna och gegga igen sig på grund av infektion. Imorgon är det dags för sista dosen av tårdropparna och ögonsalvan som vi fick med oss hem från veterinären i måndags. Förutom att hon är lite rosa i pälsen av ögat så syns inte ett spår av infektionen, och såret efter den bortbrända vårtan läker jättefint.

Även såren efter de bortopererade knölarna ser fina ut. Känns väldigt skönt att de läkt så fort som de gjort. På magen är det typ bara några små skorpor kvar som snart kommer lossna. I nästa vecka ska jag ringa till veterinären och höra när Thyra får köra igång med motion och träning igen. Hon tycker själv att hon att hon mår väldigt bra, och någon tratt behöver hon inte ha längre för ögat och magen låter hon bli. Däremot får hon ha täcke på sig, för på bröstkorgen kliar det en del.

5 april, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Ögat läker fint”

  1. Carin, Cosmos & Joker:

    Skönt att höra 🙂

  2. Elin och Billy:

    Skönt att det börjar bli bättre =) Hoppas hon kryar på sig snabbt!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: