Nästa tratthund…

Hundarna fick följa med och ligga i bilen idag när jag jobbade, och när vi kom hem så såg jag att Lhine låg och slickade på sin ena baktass. Tänkte inte så mycket på det, hundarna måste ju få tvätta sig, men efter en stund så låg hon fortfarande och slickade på den. Jag tog mig en närmre titt, och hittade en liten svullnad strax ovanför ena trampdynan som jag kände att jag skulle behöva ha koll på.

På de sekunderna som det tog för mig att gå att hämta tratten så hann Lhine slicka sönder svullnaden så att den började blöda, och när jag tvättade av den så kom det ut något äckligt klet. Det sved i hjärtat och det sved i Lhines tass medan jag fortsatte att tvätta och klämde ut mer klet. Så nu går Lhine med tratt, haltar till lite emellanåt, och jag hoppas, hoppas, hoppas att det räcker med tratt och tvätt för att få ordning på vad det nu kan vara.

Det går bra nu!

16 april, 2014 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Nästa tratthund…”

 1. Terése:

  Men stackars. Är så jobbigt just när det är tassarna också, de används ju hela tiden. Var ett himla meck när min hunds ena klo revs bort t.ex.

  Hoppas det blir bra snart det där, vad det nu än är.

 2. Nettan:

  Aj aj aj!Stackars Lhine!

 3. Annika:

  Åh stackars Lhine!! Att det går i ett med trattar och behandling har jag också erfarenhet av. Hoppas att det läker snabbt och fint och att det är slut med detta! <3 Glad Påsk!

 4. Lina Munter:

  Aj:( hoppas det läker snabbt!

 5. Susanne Erikzén:

  Åh fy, jag o flocken hoppas på snabb bättring! Glad Påsk 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: