Höstglädjens Quickkull

Att det skulle bli Quick som tema på valpkullen efter Igor, SE VCH Höstglädjens Sir Bors och Thyras dotter Silla, LPI Höstglädjens Quicksilver kändes ganska självklart, men det var inte helt lätt att komma på några namn. Det var flera gånger som det funderades över andra teman, men det är ju såklart roligt om man liksom kan ha ett tema som följer tikens namn eller som bakar in hela kullen i en känsla.

Thyra har ju tre kullar efter sig, och först var det Dreamkullen, efter Thyras eget namn. Sen var det Quick/Speedkullen som fick sina namn efter vad vi trodde att det skulle bli för valpar, och namnen visade sig passa väldigt bra. Tredje kullen blev den som vi kallar för Småstjärnorna, och det blev ju riktiga stjärnor.

Lhine har en Linekull, efter sitt eget namn, och så Starkullen där vi tänkte som så att det skulle passa bra eftersom att vi använde samma hane som till Thyras småstjärnor.

11 april, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Höstglädjens Quickkull”

  1. Zandra, Lova & Lystra:

    Fina! Ni har alltid så bra och passande namn. Jag är dock glad att just ja fick en ur stjärnkullen, enkla lätta svenska namn (Så skönt när man ska skiva dem). 😀 Lystra har fått beröm för sitt fina stamtavlenamn många gånger faktiskt. 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: