Grattis Martin och Våga, Gunilla och Wille, Zandra och Lystra!

I helgen har Martin och Lhinedottern Våga, RLD N Höstglädjens Line On The Horizon gjort två starter i fortsättningsklass i rallylydnad. Resultatet blev två godkända rundor på 78 poäng och 86 poäng, så de har alltså fått tre godkända resultat och titeln RLD F inom en vecka! Stort grattis!

Gunilla och Lhinesonen Wille, Höstglädjens Written In The Stars var idag på SKK:s utställning i Västerås. Det blev debut för Wille i valpklass på officiell utställning, och han blev 2:a i klassen med HP! Debuten gjorde han redan i februari på GRK:s Open Show i Sala, där han vann Puppy I med HP! Grattis, grattis!

Zandra och Thyras dotter Lystra, LPI LPII RLD N RLD F RLD A RLD M Höstglädjens Stjärnlyster gjorde comeback på rallylydnadsbanan idag efter ett litet uppehåll. De gjorde två starter i mästarklass, som resulterade i två godkända resultat på 93 poäng och en 100-poängare med klassvinst! Massa grattis!

27 april, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Grattis Martin och Våga, Gunilla och Wille, Zandra och Lystra!”

  1. Zandra, Lova & Lystra:

    Tack från fröken Stjärnlyster och mig! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: