Bye, bye mars

En lite försenad sammanfattning av mars, och det största som hände var ju såklart min och Thyras resa till Cruft’s. Det absolut häftigaste vi varit med, och det finns nog inget som kommer kunna slå det. Inför fullsatta läktare gick vi in och tog ledningen med otroliga 26.43 poäng, och lyckades sedan komma 4:a i den internationella freestylefinalen bland några av världens bästa ekipage!

Samma dag som vi kom hem till Sverige igen började Thyra löpa, och strax därefter hände även Lhine och Rhiva på. Väldigt smidigt att de kom överens om att löpa samtidigt igen, och det kändes som ett perfekt läge att lägga in en träningspaus.

Thyradottern Lystra tog två 1:a priser i lydnadsklass II, med 181.5 poäng och 190.5 poäng. Därmed fick hon titeln LPII efter tre raka 1:a priser. Lhinedottern Lilo gjorde debut i avanceradklass i rallylydnad, och fick ett godkänt resultat på 89 poäng.

6 april, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: