På väg mot England

Sitter i en av loungerna på färjan där det finns gratis wi-fi och inväntar nästa tillfälle att få titta till Thyra. Hittills har resan gått jättebra. Marita och Emma plockade upp oss vid 3-tiden imorse. Mycket sömn hann det inte bli inatt, men på färjan mellan Göteborg och Fredrikshamn lyckades jag somna en stund. Det var bara fyra hundar totalt i hundloungen, så jag och Thyra delade på en soffa och hon hade drömt sött med huvudet liggande på min mage.

18.45 gick färjan från Esbjerg, och redan 19.15 fick jag gå ner och titta till Thyra. Då fick hon sin kvällsmat och sen gick vi en sväng på bildäcket för att hon skulle få en chans att rasta av sig. Inte helt lätt att få en tik att rasta sig så, men tack och lov så kan Thyra kissa på kommando. Jag pekade där jag såg att en hanhund lyft på benet, och Thyra var duktig och satte sig där direkt. Nummer två lär hon nog vänta med tills imorgon när hon får engelsk mark under tassarna…

Efter nästa rastning som är 22.00 blir det att försöka sova, och jag hoppas kunna sova gott med tanke på att det bara blev drygt 2 timmar sömn inatt och dagen varit lång. Vore skönt att få sova tills klockan ringer för morgonrastningen, och jag hoppas även att Thyra kommer sova gott och inte bara sitter och väntar på mig. Det var ett himla liv i några andra bilar förut.

4 mars, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “På väg mot England”

  1. Sara, Tosse och Vittra:

    Måste lära Vittra att kissa på kommando! När vi åkte till Skövde så vägrade hon kissa i Stockholm där det bara fanns betong, utan höll sig ända ner till Skövde! Hon hade nog inte kunnat hålla sig mkt längre!! På hemvägen fick jag tipset att gå åt ”andra hållet” då vi klev av tåget i Stockholm så vi kunde gå av perrongen och kissa i gruset och det gick bra =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: