Otrimmat är…

… inte vackert, och just nu så ser Rhiva förjävlig ut rent ut sagt. Det enda som ser vettigt ut på henne är klorna. Idag har jag även toppat hennes look genom att prova att låta henne gå i flexikoppel. Det gick bättre än väntat, så det är nog faktiskt något som hon kommer få göra emellanåt på våra promenader.

Jag tycker egentligen inte om flexikoppel, på grund av hur många använder det, men min tanke är att Rhiva ska kunna få röra sig lite mer och ta ut sitt steg i trav istället för att bara gå i koppel. Det känns som att hon kanske kan bli lite mera nöjd med promenaderna då.

I nästa vecka blir det att plocka fram saxarna och snygga till henne så att hon inte ser ut som en lufs i sele (VGW) och flexikoppel…

21 mars, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Otrimmat är…”

  1. Julia:

    Hon är så söt <3

  2. Anna @ Rocktassar:

    Oj, och jag som ALDRIG trimmat Ludde 😉 Nog för att han ser vädligt lufsig ut emellanåt 😉 Men nu är han nerklippt, eller ja, rakad och trimmad! O vet du vad? Kommer du ihåg påsarna, som kom fram efter senaste klippningen? De är inte borta, men mindre nu! Skönt. jag var lite nervös inför halspåsarna, de är inte min favorit 😉 I övrigt är han hur söt som helst, nerrakad eller vad man ska säga 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: