Nervositet och förberedelser

Jag har verkligen försökt att hålla nervositeten på avstånd, men i morse var det kört. Vaknade tidigt och kunde inte somna om. Magen var helt i uppror och jag kände mig magsjuk och gråtfärdig. Efter att jag varit ute en kort sväng med hundarna så kröp jag ner i soffan och började skriva packlistor för att försöka få kontroll på kroppen och tankarna.

Egentligen så är jag inte så nervös för själva tävlingen, inte än iallafall, utan det är resan som gör mig nervös. Dels att något ska vara fel med Thyras papper, men framförallt alla timmar som ska spenderas ombord på färjorna mellan Sverige-Danmark och Danmark-England.

Jag blev ganska så överraskad i höstas av min reaktion när vi åkte färjan mellan Sverige-Danmark till NM, för det gick bättre än väntat när vi åkte till EM. Visserligen var dom färjeresorna i samband med EM mycket kortare, och det blev inte så mycket dötid. När vi åkte till NM var det svajigare, och det gungade och slog en hel del på vägen hem. Det är väl det jag har i minnet och har lyckats förstora upp.

Den här gången har Thyra fått plats uppe på däck på den första färjan, sist var det fullbokat, och på den andra som det tar 18 timmar att åka med så hoppas jag kunna sova bort ett par timmar. Fast samtidigt så är jag nervös över att missa tiderna som man får gå ner och titta till hundarna och rasta dom…

Eftermiddagen har iallafall ägnats åt att ringa och dubbelkolla så att Thyra är bokad på färjorna och så har jag kollat upp reglerna gällande vaccinationer och avmaskning en extra gång. Avmaskningsmedel var jag iväg och köpte igår, och imorgon ska vi till Hund & Kattdoktorn för att få passet ifyllt och göra en ordentlig veterinärbesiktning.

Jag har även börjat skapa ett kaos ute i köket, där alla lösa prylar som ska packas ned har lagts i hög på köksbordet. Själva packningen tar jag imorgon, för annars kommer jag känna mig tvungen att packa upp allt igen för att se vad jag har packat ner…

Det känns som att det kommer vara full fart hela dagen imorgon, eftersom att jag inte fått så mycket gjort idag. Förutom jobb, veterinärbesök och hämtning av min lillebror som ska vara här och passa Lhine och Rhiva i veckan så måste jag åka och köpa diverse prylar på femtioelva olika ställen. En uppgift har jag iallafall lämnat över till Lenny, han får åka till Forex och växla pengar. Skönt att iallafall få slippa en sak på att-göra-listan.

Om det hinner bli någon sömn mellan måndag och tisdag, det återstår att se…

2 mars, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Nervositet och förberedelser”

  1. Åsa o toktassarna:

    Ställ klockan på titta-till-hund-tiderna så du inte missar dem, då kan du sova lugnt!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: