Inställd tävling

Idag skulle jag och Lhine varit på en dubbeltävling i heelwork to music i Motala, men istället stannade vi hemma och hade lite sovmorgon. Från början hade jag inte tänkt anmäla till dagens tävling, men sen blev det så iallafall och eftersom att vi inte hann träna in vårat nya program inför tävlingen i Haninge så var planen att göra programdebut idag.

Som tur är så har jag ju Nathalie som både tänker längre framåt än vad jag själv gör ibland och som påminner mig om mina egna tankar och planer som ofta glöms bort, så på vägen hem från Haninge ströks min plan om när programdebuten skulle ske. På frågan om varför vi skulle starta idag fanns inga vettiga svar överhuvudtaget, och jag ångrar verkligen inte att vi stannade hemma.

Dels så kom jag och Thyra hem från England i tisdags, och sedan dess har jag varit jättetrött. Lhine har inte fått någon träning på tre veckor, och varför göra en femte start med vårat gamla program så här tidigt på året? Sen så har jag ju själv sagt att jag inte ska fara runt på så mycket tävlingar i år, och nu är vi ju bara i mitten av mars! Det är ju bättre att vi tränar och försöker få till det nya programmet.

Åker vi långt ner på SM-listan innan det nya programmet är klart, eller om det nya programmet inte ger några högre poäng så får vi väl försöka få till ytterligare en 25-poängare då. Liksom, tävla kan vi. Lhine verkar inte ha några större bekymmer med att jag blir nervös och har ju skött sig över förväntan på sina första inomhustävlingar. Däremot behöver vi jobba bort hjälper och träna massor på i positionerna, både noggrannhet och förståelse, och om bitarna blir ju inte bättre på tävling…

16 mars, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Inställd tävling”

  1. Anna @ Rocktassar:

    Kloka ord 🙂

    Tack! Jag är verkligen så otroligt nöjd med henne… Men precis som du skrev på facebook, när vi gick in på plan hade vi ju redan ”vunnit”. Inte tävlingen, men mycket annat! Att det gick så bra var bara grädde på moset 🙂

    Tack, va rolgit att du gillade hennes positioner. Tror HTM kan passa henne riktigt bra! Men jag skrattar så åt mig själv på filmen, GUD vad jag vevar med armarna när vi går i pos. 3! Yikes! Jag vet att det började med att jag ville visa att hon kan hålla pos även om jag ”bara går”, liksom, med pendlande armar som i lydnaden, men jag kan ju tydligen inte göra det särskilt snyggt 😉 Det är armar överallt…. Får träna lite på det 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: