”Det där måste vara till mig!”

17 mars, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “”Det där måste vara till mig!””

  1. Anna @ Rocktassar:

    Ja, man har ju ”hört” att det ska vara bra och positivt att stoppa in lite freestyle, så därför har jag försökt bryta av med lite freestyle. Missen jag gjort, är att jag trott att ”vändningar på stället” räknades som HTM – jag har ju gjort en jämförelse med lydnadens fria följ, men det var ju tydligen freestyle – för att hon sitter. O det har jag ju plockat in i både Luddes och Flx’ program. I Flx’ program gör jag nog inga ändringar nu, men det är kanske något jag borde fundera på i Luddes? Vad tror du?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: