Nej, vi skippar debuten

Jag har precis varit ute och kört ett kort träningspass med Lhine, och lyxade till det med extra gott godis som belöning. Musiken var på i mobilen och tanken var främst att jag skulle vara fokuserad och tydlig med mina kommandon, vilket Nathalie påpekade att jag var väldigt slarvig med igår. Det är ju inte lätt för Lhine att veta vad hon ska göra när hon inte kan programmet, och hennes matte är sen och otydlig med instruktionerna…

Det gick helt klart bättre idag, men vi är inte alls redo för någon debut med programmet så nu stryker vi den planen eftersom att nästa tävling är redan imorgon. Istället startar vi med det gamla programmet ytterligare en gång, även om vi inte har tränat något på det sedan tävlingen i Karlstad. Jag tror det kan gå ganska så bra ändå, för det programmet kan Lhine och störs inte av att jag gör fel.

Allt känns mycket bättre nu när jag har bestämt mig för att vi skjuter på debuten med nya programmet. Jag kände att det fanns en väldigt stor risk för att vi båda skulle ha en dålig känsla på planen, och då är det ju bättre att vi backar och har roligt med ett sämre program.

21 februari, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: