Film: Heelwork to music, Karlstad BK

Jag kände inte av det så mycket, men på filmerna syns det tydligt att Lhine tyckte att planen var lite för liten. Vi brukar gå på mycket mer, men i helgen fanns det inte utrymme för det utan jag var tvungen att ta mycket kortare steg än vanligt.

10 februari, 2014 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Film: Heelwork to music, Karlstad BK”

 1. Anna med flock:

  Tycker ni var grymt duktiga på att anpassa er till de lilla planen! Stort GRATTIS igen till championatet!

 2. Anna @ Rocktassar:

  Jag ser det inte på samma sätt som jag antar att du ser det, tycker ni maskerar det riktigt bra!

  Häftigt att ni är Sveriges första heelworkchampions! 😀

  Gillar hur stadigt ert program känns, allt känns så välplanerat med övergångar och Lhine har stenkoll på alla positioner. Det är så jag vill att vårt ska se ut (vi hade lite bättre koll i tvåan).Men jag hoppas vi kan hitta dit med lite mer träning 🙂

 3. Mari:

  Fan, vad snyggt! Även om planen är väl liten. Jag blir grymt träningssugen när jag ser er.

 4. Ida:

  Härligt!
  Ni är så duktiga 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: