Var är snön?

Usch, jag är så trött på geggiga gräsmattor, blöta gångbanor och skitiga hundar. Det är inte höst nu, det är vinter och då ska det vara vitt. Fast jag visste att det skulle bli såhär. När jag och grannen var ute på promenad med hundarna för ett tag sen och gick mellan två stora fält så pratade vi om att där skulle hundarna kunna få springa lösa om det kom massor med snö, men just därför så skulle det väl inte bli någon snö i år… och det verkar det ju inte bli heller. Suck!

19 december, 2013 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Var är snön?”

  1. Terése:

    Tappa inte hoppet, än är det mycket kvar av vintern… detta intalar jag mig själv iaf. Har bara hunnit köra med hundpulkan en gång i år nämligen. Men idag var det vårvärme ute i solskenet. Galet är det :S

  2. C.J.:

    Jag längtar också till den riktiga vintern, med mycket snö och sisådär -5.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: