Skitgris!

Bilden ovan är ett par år gammal, men ungefär sådär ser Thyra ut efter varje promenad. Fast nu är hon mycket skickligare och gnor in sig med lera i hela ansiktet också. Både hon och Rhiva har satt igång att fälla nu, så båda två ser förjävliga ut. Smutsiga, rufsiga och i behov av både bad och trimning. Det där med bad känns ju dock väldigt onödigt, eftersom att de kommer bli lika smutsiga igen på nolltid, men imorgon måste jag klippa lite på dom iallafall så att dom blir julfina.

21 december, 2013 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Skitgris!”

  1. Johanna:

    hihi men gud så söt! 🙂

  2. Katarina Axelsson:

    Inte undra på då att skitgrisen fått en skitunge, så ser Ezra ut väldigt ofta. Men vad gör väl det , stämmer ju att en skitig hund är en lycklig hund. Sett på filmen fr. Freestyle-SM igen , underbart tårarna rinner varje ggr.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: